Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/virtual/sabor.hu/mikativadar.com/htdocs/connect.php on line 4 Mika Tivadar Ház

Mobile Georgette: +3630 9338838

Mobile Bori: +3630 9623826

Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1

Loft épület Első ememelet 1 (udvar) lakás

  • 48 m²
    2 szinttel
  • 1 háló
  • 1 fürdő
  • 1 wc
  • Loft
    I. emelet
  • Geotermikus energia

A Belsőépítész koncepció Sweet Heaven:

A lakás 5 méteres belmagassága lehetővé teszi, hogy a kis alapterület ellenére levegős, többfunkciós lakást varázsoljunk, így a 28 m2 , második szinttel 48 m2  alakítható.

Az alsó szinten  a világítófal hatására fényben úszó konyha , mellékhelyiség  és az 5 m belmagassággal rendelkező nappali található. A két szintet átölelő  nyílászáró, és a dél-keleti tájolás egész nap világossá teszi  a lakást. Az ablakkal szemben elhelyezett üvegfal több értelmezést kapott, egyrészt növeli a nappali térérzetét, hiszen a szürke reflexiós üveg  a szemből érkező fényhatására visszatükrözi az ablakot, másrészt a második szintre felvezető lépcső korlátjaként is szolgál. A bontott fa hatású tapéta, és a mennyezeten elhelyezet gerendaimitáció otthonos , meleg, autentikus hatást kölcsönöz a kislakásnak.

Második szint biztosít helyet a hálónak,  fürdőnek, és  dolgozó rész kialakításának, ahonnan, egy üvegkorláton keresztül a nappaliba tekinthetünk le.