Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/virtual/sabor.hu/mikativadar.com/htdocs/connect.php on line 4 Mika Tivadar Ház

Mobile Georgette: +3630 9338838

Mobile Bori: +3630 9623826

Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1 Lakás 1

Loft épület Első emelet 3 (udvari) lakás

  • 50 m²
    2 szinttel
  • 1 háló
  • 1 fürdő
  • 1 wc
  • Loft
    I. emelet
  • Geotermikus energia

A Belsőépítész koncepció Glam Orchid:

Egyik kedvenc kis lakásom. A térszervezés kialakításánál, törekedtem a funkcionális térigény teljes kihasználtságára. A lakás 3 oldalról zárt falú, fényigényét a lakás homlokzati falán elhelyezkedő 2 x 4,12 m magasságú nyílászáró biztosítja, és verőfényes napossá varázsolja.
A helyiségek részleges lehatároltságát egy 4 részlegű osztott fal díszíti a lakás közepén, mely a födém felett, a galéria szinten is folytatódik, és egységében egyedi térélményt nyújt. Részlegesen lehatárolja a nappali mögött elhelyezett konyhát, és mellékhelyiséget, a második szinten pedig a hálószobát. Az oldalfalak egyik oldalról osztott beton, másik oldalról tapéta borítást kaptak. A tapéta antik görögisten fej mintázata jelentősen meghatározza a lakás elegáns, letisztult dizájnját. Az alap fungo színeket, a türkíz fotel, és hasonló árnyalatú színes antik szőnyeg emeli ki.
A lakás oldalfalán felvezető lépcső alatti teret beépített szekrénnyel használtam ki.
A fürdő és mosdó egy légtérben a második szinten, a hálóban található. A födém szélen elhelyezett üvegkorlát, lehetőséget nyújt a a nappaliba letekintésre.